RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Perioadă de studiu pentru Nikolic

/ 13 iulie 2010

Noul antrenor al Energiei, sârbul Slobodan Nikolic, a părăsit România după semnarea contractului cu echipa gorjeană, însă atenţia sa este îndreptată tot spre jucătorii Energiei.

„Discut zilnic cu Nikolic la telefon. Acum studiază şi el echipa pe DVD-uri şi vede cam ce ne-ar mai trebui”, a declarat Marius Vlaicu. Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia a mai precizat că acum, după ce l-a convins pe Viorel Mocanu să semneze cu Energia, este rândul antrenorului să propună jucători: “Nu mai insistăm acum pentru a aduce alţi jucători pentru că e normal să mai propună şi el ceva jucători. Avem nevoie de doi pivoţi şi un conducător de joc. Vom completa lotul cu încă trei jucători străini”, a mai declarat Marius Vlaicu.

O altă ţintă pentru conducerea clubului gorjeană o reprezintă pivotul Kibwe Trim, jucătorul din Trinidad Tobago fiind considerat de specialişti drept unul dintre cei mai buni pe postul său în campionatul României, dovadă fiind şi faptul că Trim a fost de două ori la rând în echipa Sudului la All Star Game-ul baschetului românesc: “I-am trimis lui Kibwe Trim, care este acum la echipa naţională, oferta noastră. Ne dorim să joace în continuare la noi. I-am trimis prin e-mail mai multe informaţii şi aşteptăm acum răspunsuri din partea lui”, a mai declarat preşedintele secţiei de baschet a Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.