RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Start în Cupa României Timişoreana

/ 12 iulie 2010

Cinci echipe gorjene vor juca la sfârşitul acestei săptămâni în faza I a Cupei României Timişoreana, fază în care intră în cursă câştigătoarele competiţiilor judeţene şi echipele mai slab clasate la finalul ediţiei trecute din liga a III-a.

Minerul Motru va juca pe teren propriu cu Jiul Rovinari, Petrolul Ţicleni, câştigătoarea ultimei ediţii a Cupei României Creativ, va primi vizita celor de la Minerul Jilţ Mătăsari, în vreme ce Ralbex Turcineşti se va deplasa la Drobeta Turnu Severin pentru a juca cu cei de la CS Termo Drobeta Turnu Severin. Pandurii II Târgu Jiu, care a terminat ediţia trecută a Ligii a III-a pe primul loc în seria sa, va intra în competiţie în faza a II-a.

Faza I a Cupei României Timişoreana se va disputa sâmbătă, 17 iulie, cu începere de la ora 17:30, partidele disputându-se într-o singură manşă. În caz de egalitate după 90 de minute se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare, iar dacă egalitate va persista se vor executa lovituri de departajare de la 11 metri.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • coco spune:

    se disputa pe teren neutru sau pe terenul echipei gazda?

    • Minerul Motru va juca pe teren propriu cu Jiul Rovinari, Petrolul Ţicleni, câştigătoarea ultimei ediţii a Cupei României Creativ, va primi vizita celor de la Minerul Jilţ Mătăsari, în vreme ce Ralbex Turcineşti se va deplasa la Drobeta Turnu Severin pentru a juca cu cei de la CS Termo Drobeta Turnu Severin.

      O singura mansa.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.