RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cantonament la Govora sau Herculane pentru Pandurii II

/ 12 iulie 2010

Echipa a doua a Pandurilor se pregăteşte pentru noul sezon, pe care-l va ataca tot în Liga a III-a, asta deşi ultimul campionat l-a terminat în postura de câştigătoare a seriei din care a făcut parte.

Organizatorul de competiţii al echipei secunde a Pandurilor spune că în aceste zile vor fi stabilite şi lotul şi locaţia în care se va efectua cantonamentul montan din acest an: „În ceea ce priveşte lotul, acesta este stabilit deja în proporţie de 70-80%. Antrenorul Gabi Zahiu va cântări bine jucătorii care sunt în probe sau pe cei care au fost în lot şi anul trecut pentru că nu vrem să ne păcălim, nu vrem să greşim în privinţa lor. Pentru cantonament avem două variante. Una este Govora, un loc în care noi am mai fost şi în alţi ani, iar cea de-a doua ar fi la Herculane, acolo unde era programat un cantonament în această vară pentru prima echipă, dar la care antrenorul Marius Baciu a renunţat”, a declarat Viorel Cioară pentru www.sportingorj.ro.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.