RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Neftci Baku îl vrea pe Vranjes

/ 11 iulie 2010

Stojan Vranjes a fost urmărit la meciul amical de sâmbătă în care Pandurii au jucat contra celor de la Jiul Rovinari de un trimis al clubului azer Neftci Baku, echipă la care au evoluat până nu demult Rică Neaga şi Marian Aliuţă.

Eugen Pârvulescu a declarat pentru www.sportingorj.ro că azerii au ajuns la Vranjes prin intermediul impresarilor care l-au recomandat şi că discuţiile trecerii acestuia la Neftci Baku urmează să se finalizeze în aceste zile: „Vom vedea cum vor decurge negocierile. Din păcate au venit într-un moment uşor nepotrivit pentru că echipa este după două săptămâni de pregătire fizică, de acumulări şi este uşor obosită. Chiar a remarcat acest lucru, că jucătorii sunt obosiţi. A luat legătura şi cu preparatorul fizic pentru a afla care este cauza acestei oboseli”, a precizat preşedintele executiv al Pandurilor.

Posibila plecare a lui Vranjes nu îi va da peste cap planurile lui Marius Baciu la Pandurii: „Vranjes este unul dintre jucătorii noştri importanţi, dar vom vedea, dacă este bine pentru el şi pentru club, îl vom lăsa să plece şi vom găsi fără niciun fel de probleme soluţii pentru a-l înlocui”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.