RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic a fost instalat pe banca Energiei

/ 10 iulie 2010

Noul antrenor al echipei de baschet Energia Rovinari este sârbul Slobodan Nikolic.

Preşedintele Marius Vlaicu a bătut vineri seara palma cu antrenorul plav parafând o înţelegere valabilă pentru sezonul 2010-2011, campionat în care Slobodan Nikolic va avea ca obiectiv clasarea echipei pe unul din locurile 7-9.

Slobodan Nikolic are un CV impresionant ca jucător el fiind de patru ori câştigător al Yugoslaviei cu Steaua Roşie Belgrad. Nikolic a mai evoluat şi pentru Voivodina Novi Sad şi OKK Belgrad, dar şi pentru echipele naţionale de juniori şi seniori ale Yugoslaviei, la reprezentativa de seniori a plavilor adunând 30 de selecţii.

Cariera de antrenor şi-a început-o în 1995 la BC Radniki Kragujevac, trecând mai apoi pe băncile mai multor echipe din Serbia, Cehia, Bulgaria sau Bosnia-Herţegovina.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • jo spune:

    Ce obiectiv e asta domnilor de la Energia !!! Locul 7-9.
    Jucam in play off sau nu, e OK pentru conducerea echipei!?
    De ce nu ziceti 5-8?

  • Ultrasinu spune:

    Vrem si amanunte despre posibile achiziti sau despre jucatori care au ramas la echipa..se poate??

  • un fan spune:

    vlaicule, dak nu aduci americani n-o sa mai vina multi spectatori la sala, veti juca mereu cu sala goala, pt ca americanii au adus spectacolul in baschet in romanica, asa ca vezi ce transferi si ce dai afara, ca e nasol dak nu mai vine lumea la sala iar daca suporterii nu mai vin, baschetul de la Tg.Jiu va muri! Sper sa faca treaba buna vlaicu, dar ma indoiesc! Sper sa ma insel si-i doresc lui si echipei mult succes!

  • energeticianul spune:

    mai aveti un pic de rabdare si o sa apara si jucatorii.vlaicu spunea in pandurul ca a batut palma cu troupe si darby.din cate am auzit si eu(si am auzul destul de fin) au semnat amandoi,asa ca americani o sa fie,specatol o sa fie, si sper si rezultate si atunci vreau sa-i vad pe toti specialistii de pe aici cum o sa stea ascunsi in vizuine ca nu vor avea bunul simnt sa-si ceara scuze.

  • Energia moare spune:

    Ce mandru zic ei …locurile 7-9….foarte frumos!!! ce pot zice!!!

    Huooo!!!!O sa se aleaga praful

  • eeenergia spune:

    pana la urma o sa avem si noi conducator de joc sau nu? se va intoarce claudiu fometescu acasa?

  • su-porter spune:

    usor usor incepe sa se contureze echipa,au adus antrenor cu experienta din timp, cel mai iubit american porter a semnat si el de asemenea si darby.asta inseamna strategie si conducere capabila.hai sa-i lasam pe oamenii astia sa-si faca treaba ca dupa cum vedeti si-o fac bine.sa-i sustinem in continuare si sa asteptam rezultatele sa vina!hai energia

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.