RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nouă şansă pentru Ionuţ Mazilu

/ 9 iulie 2010

Pentru interul dreapta Ionuţ Mazilu ultimii doi ani au reprezentat un adevărat calvar, handbalistul gorjean evoluând extrem de puţin din cauza problemelor medicale de tot felul care nu i-au dat deloc pace.

Operat şi la genunchi şi de hernie de disc, Ionuţ Mazilu spune că acum speră să fi terminat cu ghinioanele simţindu-se gata de a porni din nou la drum: „Sunt refăcut complet, dar îmi lipsesc jocurile din picioare. Abia aştept să pot să joc din nou. Simt că e o nouă şansă pentru mine şi voi face tot posibilul să profit de ea. Este o atmosferă foarte bună în lotul echipei, aşa cum n-a mai fost de multă vreme”, a declarat Mazilu, care a mai spus că nu se gândeşte să plece de la echipa gorjeană: „Nu mă interesează în acest moment alte variante, alte echipe la care să joc. Oricând, pentru mine Energia va reprezenta prima opţiune!”, a mai declarat interul târgujian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.