RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vukas: „Energia e echipa mea!”

/ 8 iulie 2010

Extrema dreaptă Milan Vukas a revenit la Energia după ce în iarnă a avut parte de o experienţă şocantă peste care a trecut însă cu bine.

Vukas a suferit o operaţie de extripare cauzată de un cancer testicular, dar acum spune că se simte bine şi vrea să mai câştige o bătălie: „M-am întors bucuros la această echipă. Energia este echipa mea. Mai am contract aici şi vreau să continuăm împreună. Este o şansă mare pentru mine să dovedesc că după ce am câştigat lupta cu cancerul pot să câştig şi lupta pentru un loc în această echipă”, a declarat handbalistul plav. Acesta a precizat însă că doctorul i-a recomandat să nu forţeze: „Am vorbit cu doctorul şi acesta mi-a recomandat să revin la efort maxim în mod treptat, pe parcursul câtorva luni, iar dacă simt ceva să nu forţez. E vorba de viaţa mea, însă şi handbalul e viaţa mea!”, a mai precizat Vukas.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.