RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chitoşcă, propus Pandurilor de impresarul lui Cardoso

/ 8 iulie 2010

Impresarul lui Cardoso le propune conducătorilor de la Pandurii un tânăr extrem de talentat pe care mizează şi Lucian Burchel la naţionala Under 18 a României.

Gabriel Gică Mucea vrea să aducă la Pandurii un tânăr internaţional, pe Sebastian Chitoşcă. Acesta spune că jucătorul ar putea fi o soluţie foarte bună pentru echipa târgujiană: „Este un puşti extrem de talentat şi chiar dacă are doar 17 ani este foarte tare pe picioare şi este călit în duelurile dure din Liga a III-a, acolo unde a jucat pentru Petrotub Roman”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gabriel Gică Mucea.

Chitoşcă este un jucător format la şcoala Ceahlăului care în 33 de partide disputate pentru Petrotub Roman a înscris 11 goluri jucând pe banda stângă: „Este un jucător de picior stâng care joacă foarte bine pe partea stângă, dar poate evolua cu succes şi pe banda dreaptă”, şi-a lăudat impresarul jucătorul oferit Pandurilor. Cuvinte frumoase spuse despre Chitoşcă vin şi din partea antrenorului său de la Roman, fostul jucător al Ceahlăului, Costel Enache: „Este un jucător care are calităti ce-mi plac la un fotbalist: viteză şi dribling în regim de viteză. L-am luat vara trecută pentru că am crezut că poate ajuta echipa şi nu mi-a înşelat încrederea. Repet, are calităţi, dar trebuie să se maturizeze şi să caute să evolueze”. Ultima parte a declaraţiei lui Costel Enache se regăseşte şi în cerinţa lui Lucian Burchel, care-l vrea pe jucător evoluând cât mai mult într-o echipă de liga a II-a pentru a juca în continuare în tricoul echipei naţionale.

Pentru Chitoşcă, Pandurii ar putea reprezenta o mare oportunitate dacă porţile îi vor fi deschise, antrenorul Marius Baciu declarând recent că îşi doreşte un jucător rapid pe banda stângă, adică exact ceea ce poate oferi tânărul jucător al Ceahlăului.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • alin spune:

    Daca e atat de talentat , de ce nu-l opreste Ceahlaul???

  • flori spune:

    da intradevar este foarte talentat si rezultatele sunt pe masura…..de la varsta de 7 ani munceste din greu si pune mult suflet in ceea ce face ……fotbalul este viata lui si isi doreste sa devina un fotbalist renumit….pe scurt eu cred ca va calca pe urmele matusi lui campioana mondiala luminita hutupan dinu….mult succes

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.