RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baciu vrea să ştie cine mai pleacă

/ 8 iulie 2010

Dintre jucătorii de bază, Pandurii i-a pierdut în această vară pe Stanca, Păcurar şi Martinovic, toţi trei trecuţi sub comanda lui Piţi la Steaua.

În condiţiile în care până la startul campionatului ar putea pleca şi Cardoso, Stromajer şi Vranjes, Marius Baciu spune că echipa ar avea nevoie de câteva întăriri: „Am discutat cu conducerea clubului şi eu vreau să ştiu sigur până la sfârşitul acestei săptămâni cine mai pleacă pentru că şi acest aspect ne poate da siguranţă sau nu, dacă vor pleca sau nu. Până luni vreau să ştiu exact dacă ne putem baza sau nu pe Cardoso, Vranjes sau Stromajer. Dacă ei pleacă, e clar că trebuie să mai aducem jucători”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta spune că are nevoie de siguranţă din acest punct de vedere, perioada următoare fiind cea în care va contura lotul: „Până sâmbătă vom contura lotul. De săptămâna viitoare vom avea cam ceea ce vrem. Nu vreau să ne grăbim cu jucătorii pe care-i avem. Este posibil în fiecare zi să ne despărţim de cineva care să treacă fie la echipa a doua, fie pe lista de transferări a clubului, dar vrem să analizăm. Sunt nişte posturi pe care trebuie să mai aducem jucători pentru a avea concurenţă”, a mai precizat Marius Baciu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.