RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vezan visează la multe pase de gol pentru Pandurii

/ 1 iulie 2010

Mijlocaşul Ovidiu Vezan este aproape de un transfer la Pandurii, semnarea contractului depinzând în acest moment doar de înţelegerea dintre cluburi, una şi ea aproape de a se concretiza, dacă este să ţinem cont de declaraţiile preşedintelui executiv, Eugen Pârvulescu.

Faptul că Pandurii vor evolua în Liga a II-a nu este considerat un impediment pentru jucătorul originar din Arad, Vezan considerând venirea sa la Târgu Jiu drept o oportunitate: „Este un pas înainte pentru mine. Eu cred că Pandurii meritau să joace în Liga 1. Sunt multe echipe sub nivelul celor de la Pandurii. Au avut ghinion campionatul trecu, ar fi meritat să se salveze”, a declarat Ovidiu Vezan. Acesta consideră că golul marcat de el pe Municipal în meciul pierdut de Pandurii cu 2-3 în faţa celor de la Internaţional Curtea de Argeş este cel mai frumos al carierei sale: „A fost cea mai frumoasă execuţie a mea, dar pentru mine e important să câştige echipa, nu să dau eu goluri. Sper să dau cât mai multe pase de gol la Pandurii. Îmi place să joc mijlocaş ofensiv, dar o să-mi fac treaba acolo unde va fi nevoie. Sper să-mi fac treaba bine şi să promovăm în Liga 1”, a mai declarat micuţul mijlocaş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.