RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Iordache vrea din nou la Pandurii

/ 29 iunie 2010

Ilie Iordache s-ar întoarce la Pandurii, echipa la care a fost înger şi demon după ce gorjenii au trecut prin multe comisii federale, dar şi prin săli de tribunal după ce plecarea sa a iscat un conflict financiar cu Dinamo.

Mijlocaşul, care a semnat cu AEK Atena după ce a plecat de la Pandurii, a jucat ultima dată în Giuleşti, su formă de împrumut, însă acum a fost nevoit să se întoarcă la echipa elenă. AEK Atena se pare că nu-şi doreşte să-l ţină în lot pe Iordache, dovadă fiind şi faptul că grecii l-au trimis pe acesta să se pregătească separat de echipă. Cum jucătorului i-a mers bine doar din punct de vedere financiar, la AEK Atena având un contract destul de bun, varianta unei întoarceri în ţară este de luat în calcul, iar Ilie Iordache pare să fi bătut din nou la porţi ce odată îi erau larg deschise: „Am vorbit cu Iordache, mi-a propus să se întoarcă. Oricum el este jucătorul nostru. Contractul cu AEK Atena a fost făcut fără acordul nostru. El a plecat de la Pandurii fără voia noastră, lucru pe care l-am demonstrat în instanţă şi ar trebui să revină la Târgu Jiu”, a declarat Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.