RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Negocieri pentru Vezan şi Zăgrean

/ 25 iunie 2010

Pandurii încearcă în aceste zile înregimentarea a doi jucători ce au evoluat campionatul trecut la Internaţional Curtea de Argeş, dar care nu mai intră în vederile lui Ionuţ Badea pentru sezonul viitor.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a confirmat discuţiile cu Vezan şi Zăgrean: “Suntem în discuţii cu cei doi jucători de la Internaţional, Ovidiu Vezan şi Andrei Zăgrean. Sunt doi jucători tineri, interesanţi care ne-ar putea ajuta. Cu Vezan trebuie să negociem atât cu el cât şi cu patronul Benone Lazăr, iar în cazul lui Zăgrean negociem cu impresarul său după ce acesta a obţinut de la clubul Internaţional actele de transfer”, a declarat oficialul Pandurilor.

Andrei Zăgrean are 24 de ani, este atacant şi a mai jucat în Liga I pentru Unirea Alba Iulia şi Internaţional Curtea de Argeş, în vreme ce Ovidiu Vezan are 25 de ani, este mijlocaş, a mai jucat la UTA, ACU Arad, Unirea Sânnicolau Mare şi Jiul, suporterii Pandurilor având încă în memorie şutul de excepţie al acestuia prin care a adus victoria celor de la Internaţional în partida de la Târgu Jiu din turul campionatului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.