RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baciu a început evaluările jucătorilor

/ 25 iunie 2010

Pandurii ar putea evolua în Liga a II-a cu acelaşi lot cu care a retrogradat, mai puţin cei trei jucători transferaţi la Steaua.

Antrenorul Marius Baciu a anunţat că vrea să-i vadă la lucru pe toţi cei care mai au contract cu Pandurii: „Este posibil să avem pentru sezonul viitor cam aceiaşi jucători care sunt acum. Poate că după ce îmi voi implementa ideea mea de joc, jucătorii care sunt acum în lot ar putea să îndeplinească condiţiile cerute de mine. Şi atunci nu aş mai avea nevoie de alţii”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

Baciu spune că nici în vacanţă nu a stat degeaba şi, prin discuţii telefonice, şi-a făcut o părere despre jucătorii pe care-i are la echipă, însă doar după ce-i va avea sub comandă la Târgu Jiu pentru o perioadă va putea lua o decizie în privinţa lor: “Eu am făcut o evaluare personală a lotului, ce înseamnă pentru mine echipa. Până plecăm în cantonament o să ştiu mai multe. Din discuţiile pe care le-am avut cu jucătorii, toţi ziceau că o să-şi dea viaţa pe teren, dar de lucrul ăsta o să mă conving singur”, a mai declarat antrenorul Pandurilor. Acesta promite şi o infuzie cu sânge tânăr de la echipa a doua, Ionuţ Constantin, Rada, Pleaşcă, Voinea şi Vlăduţi fiind în atenţia staffului Pandurilor pentru promovarea imediată în prima echipă. În noua ediţie de campionat a Ligii a II-a, echipele participante vor avea obligaţia de a folosi pe întreaga durată a partidei cel puţin doi jucători sub 21 de ani.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.