RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ardealul vinde scump

/ 25 iunie 2010

Raul Stanciu şi Paul Păcurar (foto) sunt cei doi jucători de la Ardealul Cluj pe care antrenorul Marius Baciu doreşte să-i aducă la Târgu Jiu pentru a-i creşte la Pandurii II în scopul de a face în curând pasul spre prima echipă, însă negocierile se lovesc de preţul cerut de ardeleni.

„Am remarcat doi jucători pe care ni i-am dori. E vorba de Paul Păcurar şi Raul Stanciu, jucători tineri cu calităţi pe care i-am dori la echipa a doua, Pandurii II. Copii sunt interesanţi, dar nu sunt pe moment soluţii pentru Pandurii Târgu Jiu. După meci am discutat cu directorul Şcolii de Fotbal Ardealul Cluj, însă preţurile mi se par exagerate la momentul actual. Pentru Stanciu au cerut 45.000 euro plus TVA, iar pentru Păcurar 28.000 euro plus TVA”, a declarat Eugen Pârvulescu referindu-se la cei doi jucători remarcaţi de Baciu cu prilejul jocului amical disputat de Pandurii II cu Ardealul Cluj. Preşedintele executiv al gorjenilor spune că doar în cazul în care clujenii vor mai lăsa la preţ sau vor accepta variante care să reducă preţul de vânzare cei doi jucători vor ajunge la Târgu Jiu: “Noi le-am propus mai multe variante de colaborare, un transfer pentru un an sau o coproprietate cu procente în cazul vânzării ulterioare a jucătorilor. Ei insistă pentru transferul definitiv iar în aceste condiţii sunt şanse mici să îi transferăm. Cei de la Ardealul Cluj trebuie să înţeleagă că preţurile nu mai sunt aceleaşi cu cele din urmă cu un an, când pentru un jucător ca Răduţ au primit 100.000 euro”, a mai declarat Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.