RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Novanc: „Spui Vasile Stângă, spui performanţă”

/ 22 iunie 2010

Marius Novanc a ajuns luni după-amiază la Târgu Jiu pentru a fi prezentat în mod oficial ca una dintre noile achiziţii ale Energiei.

Fostul pivot al Stelei a recunoscut că a avut de luat o decizie destul de grea atunci când a fost pus în situaţia de a părăsi Steaua şi Bucureştiul pentru a juca pentru Energia la Târgu Jiu: „O contribuţie serioasă a avut-o la venirea mea aici şi domnul Stângă. Spui Vasile Stângă, spui performanţă. Am mai lucrat cu el şi la Steaua. Am încredere în el şi sper să ne batem în anul care vine la titlu pentru că eu aşa cunt obişnuit, asta-mi doresc. Vreau să fiu tot timpul acolo sus şi sper ca împreunp cu această echipă să ajung acolo. Nu ştiu cum îmi va fi la Târgu Jiu. A fost o decizie greu de luat pentru mine. Steaua e un brand, am fost un colectiv bun acolo, dar dacă nu se mai vrea performanţă, iar oamenii de acolo sunt pasivi la acest fenomen, a trebuit să mă reorientez. E dureros să vezi branduri atât de mari ca Steaua sau Dinamo cum se duc pe apa sâmbetei şi nu mai sunt acolo unde au fost odată şi ar trebui să fie. Lucrurile se schimbă, e normal, şi atunci trebuie să găseşti resurse pentru a te motiva şi a găsi un alt drum”, au fost primele declaraţii făcute de Novanc la Târgu Jiu. Novanc a mai spus că venirea într-un oraş mic, liniştit şi fără prea multe oferte mondene îi poate fi de ajutor în carieră: „Mi-a fost greu să las Bucureştiul şi probabil îmi va fi şi mai greu să mă obişnuiesc aici. Dar cred că aici voi fi mult mai focusat pe ceea ce trebuie să fac şi asta este un lucru bun pentru mine”, a mai declarat noul pivot al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.