RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso n-a acceptat oferta Craiovei

/ 22 iunie 2010

Brazilianul Alexandre Cardoso nu a ajuns la un numitor comun cu cei din conducerea Universităţii Craiova, astfel încât trecerea sa de la Pandurii în Bănie a intrat în impas.

Impresarul jucătorului spune că oferte pentru jucător mai sunt şi că nu se vor grăbi să semneze cu vreo grupare fără ca toată lumea să fie mulţimită: „Nu ne-am înţeles cu Universitatea pentru că doreau să pună în contract o clauză în care jucătorul ar urma să primească salariul întreg doar dacă va juca 60% din campionatul viitor. E un jucător căruia nu este greu să-i găsim oferte aşa că nu ne vom grăbi. Negociem cu Rapidul, dar mai sunt şi alte echipe interesate. Nu ar fi exclus nici ca el să rămână la Târgu Jiu, dar şansele sunt mici pentru că toţi ne dorim ca el să joace la o echipă din liga I, chiar şi preşedintele Condescu vrea ca el să poată evolua la o echipă mai bună”, a declarat Gabriel Gică Mucea pentru www.sportingorj.ro.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.