RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un meci şi jumătate în prima zi a Memorialului “Traian Predulescu”

/ 17 iunie 2010

Disputat la iniţiativa clubului Pandurii Târgu Jiu, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport a Judeţului Gorj, Memorialul “Traian Predulescu” a avut în prima zi parte de doar trei reprize, al doilea meci fiind întrerupt de o furtună ce s-a abătut asupra oraşului.

În primul meci, Jiul Rovinari şi Minerul Mătăsari au terminat la egalitate după 90 de minute, scor 1-1, golurile fiind marcate de Luca, în minutul 6 pentru Minerul Mătăsari, şi Cârciumaru, fundaşul rovinărenilor readucând egalitatea pe tabelă în minutul 28. După terminarea timpului regulamentar de joc, fără a se mai juca şi prelungiri, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, acolo unde Jiul Rovinari a avut nervii mai tari şi a câştigat cu 5-4. Dintre jucătorii Jiului doar Fotescu a ratat de la punctul cu var, în vreme ce de la Minerul Mătăsari au ratat Vlăduţ şi Lăcătuşu.

Al doilea meci al primei zile a opus echipei secunde a Pandurilor echipa Ralbex Turcineşti, meciul debutând furibund, cu un gol marcat de Alexandru Stoica în poarta Pandurilor în minutul 3. Trupa lui Zahiu a replicat după zece minute marcând de două ori, mai întâi prin Vlăduţi, care a lobat frumos portarul Ralbexului de la circa 18 metri, iar după doar un minut prin cel de-al doilea atacant, juniorul Albert Voinea. Pauza nu a putut fi un sfetnic bun pentru niciuna dintre echipe, asta deoarece partida nu a mai fost reluată din cauza unei ploi torenţiale. Partida va fi reluată joi, de la ora 11:00 pe terenul sintetic, urmând ca de la ora 17:00 să se joace finala mică a turneului, meciul care va decide câştigătoarea turneului urmând a începe de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.