RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stanca şi Păcurar au ajuns la Steaua

/ 16 iunie 2010

Pandurii îi dau materie primă lui Piţurcă la Steaua pentru a putea obţine performanţele după care clubul bucureştean tânjeşte de ceva vreme.

Portarul Răzvan Stanca va fi împrumutat în Ghencea de Pandurii în vreme ce Păcurar va fi transferat de Steaua: „Stanca şi Păcurar se antrenează deja cu Steaua şi vor pleca cu ei în cantonament în Austria. Nu am negociat toate detaliile trecerii lor la Steaua, însă ne vom înţelege cu Piţurcă în ceea ce priveşte felul în care se va face plata pentru aceşti doi jucători. Avem şi varianta banilor, dar şi pe aceea a unor sume de bani completate de aducerea unor jucători la schimb”, a declarat preşedintele Marin Condescu. Acesta spune că despărţirea de cei doi reprezintă un mare pas înainte pentru jucători: „E o a doua naştere a lui Păcurar. Acesta, dacă va înţelege tot ceea ce s-a întâmplat cu el în perioada cât  a stat la Pandurii şi va trage cele mai bune învăţăminte, alături de Stanca, în 4-5 etape jucate pentru Steaua va ajunge să joace la echipa naţională”, a mai spus Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.