RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ralbex Turcineşti şi Minerul Motru au retrogradat în Liga a IV-a

/ 12 iunie 2010

Două dintre cele trei echipe gorjene angrenate în seria a IV-a a Ligii a III-a în sezonul 2009-2010 au încheiat campionatul pe locuri retrogradabile şi este foarte posibil ca din toamnă să evolueze în campionatul judeţean.

Minerul Motru a fost deziluzia seriei, trupa motreană reuşind evoluţii la limita penibilului în acest campionat, iar faptul că niciunul dintre cei patru antrenori pe care echipa i-a avut în acest sezon n-au reuşit mare lucru arată că problema a fost în altă parte, conducerea fiind obligată să caute cauzele acestui dezastru concretizat în retrogradarea echipei.

Nou promovată în acest sezon în Liga a III-a, Ralbex Turcineşti, singura echipă gorjeană privată ce a activat la acest nivel, a dat de multe ori impresia că va putea face faţă, însă în partea a doua a campionatului au existat sincope care au dus echipa pe o poziţie retrogradabilă, înfrângerile cu FC Argeş II şi Oltchim Râmnicu Vâlcea închizând însă portiţele de scăpare a echipei patromate de Marius Benegui.

Dacă la finalul turului Minerul Mătăsari era la doar câteva puncte de primele poziţii, sfârşitul campionatului a găsit echipa antrenată acum de Marcel Ploae pe primul loc deasupra liniei, la doar un punct de ultima echipă retrogradată. Fără a emite pretenţii în meciurile disputate în deplasare şi cu destui paşi greşiţi pe teren propriu, Minerul Mătăsari se înscrie şi ea în rândul echipelor ce au nevoie de o analiză serioasă înaintea viitorului campionat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.