RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pârvulescu l-a prezentat noul antrenor al Pandurilor

/ 10 iunie 2010

Eugen Pârvulescu l-a prezentat astăzi oficial pe noul antrenor al Pandurilor, Marius Baciu urmând a semna un contract pentru următoarele două sezoane.

Pârvulescu a declarat că, înainte de a începe efectiv treaba pentru Pandurii, Marius Baciu va conduce Voinţa Sibiu la ultimul meci din acest sezon: „Începând de astăzi, Marius Baciu este noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu. Va merge mâine la Sibiu împreună cu mine, aşa e normal, o să ne luăm rămas bun de la jucători, de la publicul sibian şi ne întoarcem la Târgu Jiu pentru a începe o nouă muncă”.

Preşedintele executiv al Pandurilor a dezvăluit şi obiectivul noii bănci tehnice: “La Târgu Jiu există un singur obiectiv, promovarea în prima ligă în ediţia 2010-2011”, pe aceeaşi lungime de undă fiind şi noul antrenor: “Nu va fi uşor. Trebuie să motivăm jucătorii, iar ei trebuie să fie conştienţi că nu mai suntem în prima divizie. Împreună cu staff-ul meu, pe care-l voi stabili în următoarele zile, vom face totul ca această echipă să revină acolo unde-i este locul, în Liga I”, a declarat Marius Baciu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.