RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii speră încă la un loc sub soarele Ligii I

/ 9 iunie 2010

Chiar şi după anunţarea faptului că toate cele 14 echipe din Liga I şi-au obţinut licenţele pentru a evolua şi în sezonul viitor în prima ligă şi după ce şi principalele candidate la promovare au primit şi ele girul Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, Pandurii tot mai speră să joace în Liga I în sezonul 2010-2011.

Speranţele gorjenilor se leagă de un paragraf din Regulamentul Naţional privind Licenţierea Cluburilor, conducerea Pandurilor invocând paragraful doi al articolului 11 din care ar rezulta faptul că echipa FCM Târgu Mureş nu ar avea drept de a solicita acordarea licenţei pentru Liga I deoarece echipa din Târgu Mureş, este înfiinţată abia în anul 2008, în urma fuziunii cu Unirea Sânnicolau Mare.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a depus un memoriu prin care cere Comisiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal să analizeze din nou dosarul celor de la FCM Târgu Mureş şi stabilirea datei obţinerii personalităţii juridice a clubului, dată care ar urma să spună dacă mureşenii au sau nu calitatea de membru afiliat de trei ani, atât cât o cere Regulamentul Naţional privind Licenţierea Cluburilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.