RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii ar putea juca turul tot pe “Municipal”

/ 9 iunie 2010

Mutarea Pandurilor la Motru ar putea fi amânată, susţin atât noul preşedinte executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu, cât şi primarul Municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.

Primarul târgujian a precizat că are nevoie de semnale clare din partea conducerii clubului Pandurii cu privire la intenţiile pe care aceştia le au în legătură cu schimbarea suprafeţei de joc de pe „Municipal” opţiunea sa fiind aceea de a nu se începe lucrările din această vară: „Cei de la Pandurii trebuie să se hotărască odată pentru că nu aş vrea să începem şi să mă lase cu lucrarea începută.Din punctul meu de vedere, poate era mai bună soluţia cu plata unei chirii la Petroşani, dar cred că s-au gândit să facă o bază pentru cei din Motru având în vedere şi faptul că sunt şi bani veniţi de la oamenii de acolo”, a declarat pentru www.sportingorj.ro primarul Florin Cârciumaru.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, crede la rândul său că o soluţie pentru Pandurii ar fi amânarea pentru primăvara anului viitor a începerii lucrărilor la suprafaţa de joc: „Deocamdată este prea devreme să vorbesc despre stadionul unde vom juca în campionat. Pentru noi este important şi acest aspect, chiar foarte important în condiţiile în care vrem să promovăm. O să vorbesc şi eu cu domnul Condescu săptămâna viitoare şi stabilim totul atunci. Poate jucăm turul la Târgu Jiu şi din retur la Motru. Repet, acum nu ştiu exact ce vom face”, a declarat Pârvulescu într-o emisiune la Radio Infinit FM.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • relu spune:

    e clar!se va face gazonul la fel ca si pana acum,adica niciodata…daca se vrea un stadion cu gazon bun ar trebui incepute de acum lucrarile daca tot am retrogradat…dar cred ca astea sunt povesti….

  • dobrescu dan spune:

    gazon nu. echipa nu…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.