RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Baciu, noul antrenor al Pandurilor

/ 9 iunie 2010

Site-ul oficial al Pandurilor informează că gruparea târgujiană şi-a ales deja noul tehnician pentru sezonul 2010-2011 în persoana fostului fundaş al Stelei, Marius Baciu.

Noul antrenor al Pandurilor e născut la Mediaş şi a debutat în Liga I în tricoul celor de la FC Inter Sibiu în sezonul 1992-1993. Baciu a jucat ulterior la Steaua, cu care a ieşit de trei ori campion al României în şase ani petrecuţi în Ghencea, după care s-a transferat în Franţa, la OSC Lille. În vara anului trecut, Marius Baciu a preluat banca tehnică a echipei Voinţa Sibiu, echipă cu care a reuşit să promoveze în liga a II-a şi la care a lucrat cu noul preşedinte executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Marius Baciu va avea misiunea de a readuce Pandurii în prima ligă după ce la finele sezonului trecut gruparea târgujiană a retrogradat, însă poate avea norocul de a antrena chiar şi în prima ligă, asta dacă demersul fostului şi viitorului său preşedinte, Eugen Pârvulescu, de a obţine retragerea licenţei celor de la FCM Târgu Mureş va fi încununat cu succes.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.