RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, locul 3 la televizările Antenei 1

/ 8 iunie 2010

În ciuda faptului că Pandurii au avut un sezon dezastruos, în care au practicat un joc nu doar foarte slab, ci şi foarte urât, lucru recunoscut chiar şi de conducătorii clubului gorjean, Antena 1 a ales să difuzeze în campionatul 2009-2010 şase dintre meciurile Pandurilor.

Cu şase meciuri difuzate de Antena 1 în sezonul trecut, Pandurii se află pe podium în ceea ce priveşte televizările acestui post ocupând locul trei împreună cu cei de la Rapid Bucureşti. Doar două echipe au avut mai multe meciuri transmise de Antena 1, granzii bucureşteni Steaua şi Dinamo, echipa din Ghencea având 15 meciuri televizate în vreme ce Dinamo a fost pe sticla Antenei 1 de 12 ori. Interesant este faptul că echipe mult mai titrate, cu rezultate mai bune şi care au practicat un fotbal mai spectaculos decât al Pandurilor n-au fost şi pe placul Antenei 1, CFR Cluj având cinci partide televizate, FC Timişoara de patru ori, în timp ce Unirea Urziceni a avut doar trei partide transmise de respectiva televiziune.

După ce a retrogradat la finele sezonului 2009-2010, Pandurii au pierdut din punct de vedere financiar, echipele care au rămas în Liga I primind din drepturile TV minim un milion de euro, dar şi din punct de vedere al expunerii mediatice, meciurile ligii secunde fiind în mod evident mai puţin interesante pentru televiziuni, Sport.ro fiind una dintre puţinele televiziuni ce au transmis meciuri din ultima ediţie a Ligii a II-a.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.