RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Miza pe tineri

/ 8 iunie 2010

Imediat după rezolvarea problemei băncii tehnice, Eugen Pârvulescu îşi va îndrepta atenţia asupra lotului cu care Pandurii vor ataca promovarea.

Noul preşedinte executiv al Pandurilor spune că va începe munca de selecţie a jucătorilor chiar şi bătând drumurile judeţului în căutarea unor tinere talente: “De săptămâna viitoare, adică începând de luni o să-mi intru în pâine! Vrem să facem la Târgu Jiu o echipă tânără. Sunt adeptul promovării tinerilor din zonă, aşa am făcut şi la Sibiu unde am investit în jucători doar 1.000 euro. Studiem baza de jucători şi luăm în considerare jucătorii de la Mătăsari, Motru, chiar şi de la Ţicleni sau Cruşeţ. Veţi vedea că vor apărea jucători tineri şi vor rămâne în echipă fiind motivaţi şi de faptul că vom fi obligaţi să evoluăm cu doi jucători sub 21 de ani în liga secundă”, a declarat Eugen Pârvulescu. Acesta a mai spus că se impune, în cazul rămânerii echipei în liga secundă, o analiză serioasă a lotului actual al echipei în vederea stabilirii jucătorilor care se pretează jocului în al doilea eşalon: “Mai întâi trebuie să facem o evaluare a jucătorilor pentru că e păcat să obligi unii jucători să evolueze în Liga a II-a. Cum ar putea Păcurar să bage piciorul la un meci la Lupeni?”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.