RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dan Cumpănaşu: „Discutăm bugetul echipei în aceste zile”

/ 8 iunie 2010

Viitorul echipei de baschet Energia Rovinari este o necunoscută la această oră, echipa gorjeană de Divizia A urmând a-şi face planurile pentru viitorul campionat abia după ce-şi va stabili bugetul.

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Dan Cumpănaşu, speră ca în câteva zile să poată contura bugetul echipei pentru campionatul 2010-2011 pentru a putea demara negocierile pentru stabilirea lotului de jucători şi a antrenorului cu care Energia va ataca noul sezon: „Nu putem spune acum prea multe despre ceea ce se va întâmpla. Mai întâi trebuie să ne conturăm bugetul şi purtăm discuţii în acest sens cu susţinătorii noştri financiari în aceste zile. Situaţia în ţară este cea care este şi lucrurile se urnesc acum mai greu”, a declarat Cumpănaşu. Preşedintele grupării gorjene a dezvăluit însă faptul că se doreşte „repatrierea” lui Claudiu Fometescu, cel mai reprezentativ produs al baschetului gorjean: „Fometescu este o soluţie pe care noi o luăm în calcul. Am purtat unele discuţii cu el, însă doar când vom clarifica situaţia privind bugetul echipei vom putea să discutăm cu el concret. Cert este că noi îl dorim, există şi din partea lui disponibilitatea de a veni, însă trebuie să vedem şi cum vom face posibilă această venire a lui Fometescu”, a mai spus Cumpănaşu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Costin spune:

    Pai domnule Cumpanasu ar trebui grabite lucrurile ca suntem deja in iunie. Sau vreti sa se repete povestea de anul trecut cand deciziile s-au luat in august?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.