RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pârvulescu va prelua o parte din atribuţiile lui Marin Condescu

/ 7 iunie 2010

Eugen Pârvulescu va discuta luni la Târgu Jiu condiţiile în care va intra în staff-ul Pandurilor după ce preşedintele Marin Condescu i-a făcut o ofertă.

Pârvulescua activat ultima dată ca preşedinte al grupării Voinţa Sibiu, echipă care în acest weekend a reuşit să facă pasul spre Liga a II-a asigurându-şi promovarea cu o etapă înaintea finalului de campionat în Liga a III-a.

Eugen Pârvulescu este un fost arbitru, care în 2005 a luat o decizie unicat în fotbalul românesc. Acesta s-a retras din arbitraj pentru că, printr-o decizie luată, a viciat rezultatul partidei FC Naţional – Farul anulând un gol perfect valabil marcat de marinari în ultimul minut de joc, meciul terminându-se cu victoria gazdelor cu 1-0. „Când am atins un nivel înalt în arbitraj, mi-am prospus, ca în momentul în care voi vicia rezultatul unui meci, mă voi retrage din arbitraj”, a declarat Eugen Pârvulescu motivându-şi retragerea din arbitraj după aceea partidă.

Funcţia pe care Eugen Pârvulescu o va prelua la Pandurii va fi una executivă, de genul preşedinte executiv sau director executiv, multe din sarcinile pe care acesta le va avea fiind până acum îndeplinite de preşedintele Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.