RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pârvulescu a discutat cu membrii Consiliului de Administraţie de la Pandurii

/ 7 iunie 2010

Eugen Pârvulescu a fost astăzi la Târgu Jiu pentru a discuta cu membrii Consiliului de Administraţie de la Pandurii detaliile instalării sale în funcţia de preşedinte executiv.

Având rădăcini în Gorj, Pârvulescu vede numirea sa la Pandurii ca pe o reîntoarcere acasă: „Cunosc zona pentru că bunicii mei au fost din Peşteana, aici am crescut şi ştiu că Gorjul are potenţial”, a declarat viitorul preşedinte executiv al Pandurilor. Acesta a mai precizat că doar gândul promovării rapide, încă din primul an, l-a adus la Târgu Jiu: “Ce am putea să ne propunem altceva decât promovarea? Nu aş fi venit pentru un alt obiectiv. Vrem să facem o echipă cu care în viitor, în Liga I, să nu mai avem obiectiv evitarea retrogradării. E păcat că s-a ajuns aici. Ştiu că sunt condiţii bune pentru performanţă”, a declarat Eugen Pârvulescu la sosirea sa la Târgu Jiu.

În lipsa preşedintelui Marin Condescu, Consiliul de Administraţie al Pandurilor în care a fost discutată numirea în funcţie a lui Eugen Pârvulescu a fost condus de Daniel Burlan, directorul SNLO, cel mai puternic dintre finanţatorii echipei târgujiene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.