RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă a acceptat propunerea de prelungire a contractului cu Energia

/ 4 iunie 2010

Vasile Stângă a acceptat propunerea Energiei şi va fi pentru încă un an antrenorul echipei gorjene.

Selecţionerul echipei României de handbal masculin, Vasile Stângă, îşi va continua munca începută la Energia în urmă cu un an şi jumătate în ciuda faptului că nu a reuşit să obţină din partea conducerii clubului gorjean o mărire a bugetului pentru sezonul viitor.

„Am discutat şi am ajuns la o înţelegere cu domnul Vasile Stângă, iar acum trebuie să mai discutăm şi cu jucătorii”, a confirmat Gore Popescu parafarea unei noi înţelegeri cu antreenorul Vasile Stângă.

Stângă a obţinut la Târgu Jiu cea mai mare performanţă din istoria clubului terminând cu Energia pe podiumul Ligii Naţionale de handbal masculin şi ar fi dorit un buget mai mare pentru sezonul viitor pentru a ataca titlul naţional. În condiţiile în care bugetul a rămas în limitele celui din campionatul trecut, Stângă a primit ca obiectiv clasarea echipei pe unul dintre locurile 1-3.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia spune că acum atenţia se îndreaptă sprea completarea lotului: „Trebuie să obţinem acum şi prelungirea înţelegerii cu portarul Ionuţ Ciobanu şi achiziţionarea a încă trei jucători, un conducător de joc şi doi pivoţi. Unul dintre pivoţi este Iulian Stamate, de la Steaua, jucător care a fost foarte aproape în această primăvară de semnarea unui contract cu Croaţia Zagreb. Ne trebuie doi pivoţi pentru că domnul Stângă îşi doreşte trei pivoţi în lot, iar Kapular nu va rămâne la Târgu Jiu”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro .

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.