RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Scor jenant pentru juniorii B de la Pandurii, 0-6 cu FC Timişoara

/ 4 iunie 2010

Elevii lui Doru Mihuţ, juniorii B de la Pandurii Târgu Jiu, s-au făcut de râs la turneul de zonă de la Timişoara, acolo unde au obţinut un singur punct în trei partide reuşind să marcheze de trei ori şi primind nu mai puţin de 12 goluri.

După 1-1 cu Ardealul Cluj şi 2-5 cu FCM Târgu Mureş, în ultima zi a competiţiei tinerii panduri au făcut de râs numele echipei pierzând cu scorul de 6-0 în faţa gazdelor de la FC Timişoara. Directorul Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii, Mihai Stelescu, spunea încă dinaintea începerii acestui turneu că nu se aşteaptă la un rezultat bun având în vedere faptul că această echipă nu beneficiază de prea mulţi jucători de valoare: „Suntem sinceri şi spunem că această echipă, cea a juniorilor B, nu are valoare de turneu de zonă. Ne-am calificat la acest turneu printr-o conjunctură, aceea a descalificării celor de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, însă nu ne aşteptăm la cine ştie ce rezultate la turneul de la Timişoara”, spunea Stelescu.

Cum în acest an rezultatele Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii au fost mult sub aşteptări, în sezonul viitor sunt aşteptate măsuri radicale de restructurare a acestuia, secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, anunţând intenţia de a se merge pe formarea unei grupe de elită care să facă performanţă indiferent de vârsta jucătorilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.