RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chibulcutean: „Eu sper să mai joc cu Pandurii în Liga I!”

/ 4 iunie 2010

Alin Chibulcutean, jucătorul cu cele mai multe minute jucate în tricoul Pandurilor în sezonul recent încheiat, se pregăteşte pentru o vacanţă liniştită, la Tihuţa, alături de naşul său, Sergiu Costin, jucător la Oţelul Galaţi, însă nici acum nu a uitat sezonul groaznic pe care l-a avut echipa sa de club.

Chibulcutean spune că şi-ar dori să joace în Liga I cu Pandurii, dar n-ar spune nu nici dacă ar fi solicitat să pună umărul la repromovarea echipei deşi este conştient că va fi vorba de o misiune foarte dificilă: „Sper să mai joc cu Pandurii în Liga I. Din câte am înţeles, şanse ca Pandurii să joace şi la anul în Liga I sunt foarte mici. Oferte concrete de a pleca de la Pandurii nu am pentru că eu mai am un an contract şi mi-aş dori să mai rămân la Pandurii. Acum depinde şi ce se vrea la Pandurii, depinde cine pleacă, cine vine… Eu n-am mai vorbit de o săptămână cu domnul preşedinte dar cred că am învăţat cu toţii după ce s-a întâmplat în acest ultim an”, a declarat Chibulcutean pentru www.sportingorj.ro .

Fundaşul central al Pandurilor este la curent şi cu ceea ce se aude despre conducerea tehnică a echipei gorjene: „Am auzit şi eu că pe lista domnului preşedinte este şi numele lui Grigoraş ca posibil antrenor la Pandurii. Am vorbit cu naşul meu, Sergiu Costin, care l-a avut antrenor la Oţelul Galaţi, şi mi-a spus că este un antrenor bun. A făcut un lot bun la Galaţi dând mult credit tinerilor. Ar putea fi o soluţie bună la Pandurii”, a mai spus Chibulcutean.

Alin Chibulcutean a lipsit doar un meci, din cauza suspendării pentru cumul de cartonaşe galbene, iar în altul a fost înlocuit după pauză din cauza unor mici probleme medicale, în restul de 32 de partide fiind folosit din primul până în ultimul minut adunând 2.925 de minute în sezonul recent încheiat, campionat în care n-a fost sancţionat decât de patru ori cu cartonaşul galben, lucru mai rar întâlnit la un fundaş central.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.