RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şi juniorii lui Mihuţ au ratat semifinalele Campionatului Naţional de juniori B

/ 1 iunie 2010

Juniorii B ai Pandurilor au ratat calificarea în semifinalele Campionatului Naţional rezervat acestei categorii de vârstă după ce la turneul de zonă de la Timişoara, în primele două zile de competiţie au înregistrat un rezultat de egalitate şi o înfrângere.

Elevii lui Doru Mihuţ au început turneul de la Timişoara remizând, scor 1-1, cu FC Ardealul Cluj, însă astăzi au pierdut categoric în faţa celor de la FCM Târgu Mureş, scor 2-5, şi au pierdut orice şansă la locul 1 în grupă, loc care i-ar fi dus în semifinale. Mâine este zi de pauză, iar joi se va disputa ultima etapă a turneului, una în care Pandurii vor da piept cu echipa gazdă, FC Timişoara. Meciul Pandurilor este programat la ora 09:30, însă datorită faptului că toate celelalte trei competitoare au rămas în cursa pentru primul loc, este posibil ca ultima etapă să aibă cele două meciuri programate în acelaşi timp.

31 mai

Pandurii Târgu Jiu – FC Ardealul Cluj 1-0
FCM Târgu Mureş – FC Timişoara 0-4

1 iunie

Pandurii Târgu Jiu – FCM Târgu Mureş 2-5
FC Ardealul Cluj – FC Timişoara 1-1

3 iunie

Pandurii Târgu Jiu – FC Timişoara
FC Ardealul Cluj – FCM Târgu Mureş

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.