RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dezastru gorjean în seria a IV-a a Ligii a III-a

/ 29 mai 2010

O echipă deja retrogradată, una cu un pas în liga a IV-a şi o a treia la limita supravieţuirii, acesta este dezolantul tablou oferit de echipele gorjene angrenate în seria a IV-a a ligii a III-a.

Minerul Motru a depus armele încă după eşecul din etapa precedentă, înfrângerea din această etapă, 0-1 în deplasare cu Prometeu Craiova, fiind doar confirmarea unui sezon dus de motreni dincolo de limita penibilului.

Ralbex Turcineşti n-a reuşit în această rundă să fie mai tare decât o echipă ce nu mai are multe zile de trăit, FC Argeş II fiind un proiect destinat desfiinţării după ce Penescu a demarat procedurile de cedare a primei echipe către Primăria Piteştiului. Ralbex a pierdut ruşinos în faţa celor de la FC Argeş II, scor 2-1 pentru gazde, golul echipei lui Cristi Popescu fiind înscris de Gârlă în prelungirile întâlnirii. Înaintea ultimelor două runde Ralbex stă la mâna celor de la FCM Alexandria, echipă care trebuie să piardă meciurile cu Girom Albota şi Vişina Nouă, în vreme ce gorjenii sunt obligaţi să nu piardă la Oltchim în ultima rundă, jocul cu Juventus Bascov urmând a fi câştigat cu 3-0 după retragerea acestora în retur.

Salvată de la retrogradare, dar cu evoluţii departe de aşteptări în retur, Minerul Mătăsari a cedat şi ea în această rundă, scor 0-2, însă a făcut-o în faţa unei echipe puternice, angrenată în lupta pentru promovarea în liga a II-a, FCM Târgovişte.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.