RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii modifică strategia la Centrul de Copii şi Juniori

/ 27 mai 2010

Mihai Stelescu, directorul Centrului de copii şi juniori de la Pandurii, spune că necalificarea echipei de juniori A în semifinalele Campionatului Naţional reprezintă o dezamăgire, însă recunoaşte că CFR Cluj a meritat să meargă mai departe.

„CFR este echipă bună, ne-au bătut la toate capitolele. Cred că de la această echipă vor ajunge mulţi jucători la eşaloanele superioare. Am vrut să organizăm turneul aici pentru a vedea şi copii noştri cum se lucrează la alte echipe. După cum au jucat în ultimul meci, dacă aş fi antrenor la echipa mare, nu aş lua pe niciunul. Dar asta nu înseamnă că din ei nu pot să ajungă fotbalişti. E dureros că unii oscilează, Voinea, Brandibur sau Constantin”, a declarat Mihai Stelescu după înfrângerea cu 0-3 înregistrată de juniorii lui Eugen Pădureanu în faţa celor de la CFR Cluj în ultimul meci al turneului de zonă de la Târgu Jiu. Pe acelaşi filon au fost şi declaraţiile făcute de secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, care anunţă schimbări importante la nivelul strategiei de promovare a juniorilor: “Turneul a fost câştigat de cea mai bună echipă, chiar mi-aş dori ca ei să ia titlul. Ne-am decis şi de la vară vom schimba multe la Centrul de Copii şi Juniori. Am văzut care sunt limitele noastre. Din vară vor rămâne doar jucătorii care pot face pasul spre echipa mare. Va fi o grupă de elită, restul se pot transfera”, a declarat Daniel Băloi.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Gheo spune:

    Cel mai mare hot de la clubu Pandurii Tg-Jiu este Mihai Stelescu la fiecare esec al unei echipe de juniori iese in presa si se scuza aruncand vina pe juniori.Ar trebui sa iasa in presa si sa spuna ca isi primeste drepturile de la anumiti parinti si ca unii juniori care nu au nici o treaba cu fenomenu ii tin pe altii pe banca sau chiar in afara lotului,de aici puteti trage voi concluzia ca nu are cum sa fie rezultate…toti sunt cap in cap la clubu asta de la antrenori pana la cei de deasupra lor la fiecare grupa sunt 3-4 pile in primu 11 care trag echipa in jos Mihai Stelescu este cel mai mare rau al acestui club…Aaa si probabil ati vazut ca de fiecare data cand sunt lasati juniorii sa joace cei care merita si obtine rezultate se bate cu pumnu in piept ca a investit bani in ei…mi-ar fi rusine..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.