RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso a semnat pentru încă trei ani cu Pandurii

/ 27 mai 2010

După primele plecări de la Pandurii, gruparea gorjeană s-a grăbit ca înaintea plecării în vacanţă să semneze şi o primă prelungire de contract, beneficiar fiind unul dintre cei mai doriţi jucători din Liga I, brazilianul Cardoso.

Conform site-ului oficial al Pandurilor, fundaşul brazilian Alexandre Carlos Cardoso a semnat prelungirea cu trei ani a contractului său cu gruparea târgujiană. Oficialii Pandurilor au fost mulţumiţi de evoluţiile lui Cardoso din acest sezon în ciuda faptului că echipa gorjeană a terminat pe un loc retrogradabil. Cardoso intra în ultimul an de contract şi conducerea Pandurilor a dorit să-şi pună la adăpost cel mai de preţ produs de export, brazilianul având şanse de a juca în viitor în campionate europene mai puternice decât cel românesc, în urmă cu un an vorbindu-se la un moment dat de interesul unei echipe din Rusia în ceea ce priveşte trasferul său.

Cardoso a jucat în campionatul 2009-2010 în 29 de partide adunând 2.599 minute jucate în tricoul Pandurilor, 9 cartonaşe galbene, dar şi două goluri, ambele în deplasare, unul în turul campionatului, în poarta celor de la Dinamo, iar cel de-al doilea în ultima partidă jucată, cea cu Unirea Alba Iulia, gol ce a adus victoria gorjenilor, dar şi speranţa unei salvări de la retrogradare pe criteriul administrativ.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.