RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stanca va fi lăsat să plece dacă Pandurii vor juca în Liga a II-a

/ 25 mai 2010

Nominalizat printre jucătorii pe care Pandurii îi doreşte şi în sezonul viitor în lot, portarul Răzvan Stanca ar putea părăsi gruparea târgujiană dacă aceasta va evolua în sezonul viitor în al doilea eşalon.

Preşedintele Marin Condescu spune despre portarul ce a evoluat şi pentru Farul şi Dacia Mioveni că şi-a făcut datoria faţă de Pandurii şi că merită şansa de a evolua tot în Liga I pentru rămâne în vizorul echipei naţionale: „Dacă vom juca în liga a II-a, vom renunţa la unul dintre portari. Cred că Stanca merită să rămână în prima ligă. Dacă nu s-ar fi accidentat, el ar fi avut şanse mari să fie convocat la echipa naţională”, a declarat Condescu. Acesta spune că pe lângă Mingote, Chibulcutean şi Cardoso, jucători pe care îi doreşte în continuare la Târgu Jiu, şi Martinovic poate fi trecut pe această listă, dar recunoaşte că un cuvânt decisiv îl va avea şi noul antrenor:  „Depinde şi de noul antrenor dacă vom mai opri dintre jucători. Poate noul antrenor va vedea la Vranjes sau Păcurar ceva ceea ce noi n-am reuşit să vedem în 2009-2010. De exemplu Ionuţ Popa spunea că locul lui Stromajer nu este acolo unde este folosit”, a mai dezvăluit Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • EnergiAAA spune:

    Stanca ne’a ajutat foarte mult in sezonul asta….mai ales in retur cand ECHIPA nu a jucat NIMIC !!! Chiar merita la o echipa de Liga 1 …Si nu fiti suparati ca tot in LIGA 1 jucam ..fara probleme 😉

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.