RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LIGA A III-A / Derbiul gorjean din seria a V-a s-a încheiat nedecis

/ 22 mai 2010

Echipa a doua a Pandurilor n-a reuşit să treacă pe teren propriu de Jiul Rovinari, însă are în continuare şanse mari de a termina sezonul pe primul loc în serie şi speră ca prima echipă să se salveze de la retrogradare pentru a putea promova în Liga a II-a.

Aşa cum au făcut-o şi în meciul din turul campionatului, elevii lui Cătălin Trofin au vrut să nu piardă în faţa pandurilor mici şi au reuşit acest lucru la capătul unui meci tensionat, dar sportiv disputat.

Trupa lui Gabi Zahiu a deschis scorul destul de repede, Vlăduţi fiind cel care, în minutul 16 a finalizat o acţiune frumoasă a lui Voinea marcând în poarta lui Virgil Voinea, nimeni altul decât tatăl atacantului de la Pandurii. Pe parcursul întâlnirii cei doi Voinea au fost de mai multe ori faţă în faţă, însă poarta seniorului n-a mai fost perforată, în schimb, cu trei minute înaintea pauzei, după două erori imense ale lui Dobroiu şi Bertea, oaspeţii au egalat prin Fotescu.

Repriza secundă a fost o goană nebună a pandurilor după golul care să le aducă victoria, însă acesta nu a venit, atacurile târgujienilor fiind adesea lipsite de orizont. Jiul s-a mulţumit să stea la cutie şi să contraatace, egalul convenind de minune rovinărenilor, echipă ce se poate lăuda că va termina campionatul fără a fi pierdut în faţa echipei a doua a Pandurilor.

Pandurii II Târgu Jiu – Jiul Rovinari 1-1(1-1)
Teren sintetic, Târgu Jiu, spectatori: 200

Au marcat: Vlăduţi (min. 16) / Fotescu (min. 42)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 46 Ad. Popescu), Popa, Tătaru, I. Constantin – Bertea, Stanciu, Bugiu (min. 62 Pătraşcu), Fărcăşanu – Vlăduţi, A. Voinea. Antrenor: Gabi Zahiu.

Jiul Rovinari: V. Voinea – Traşcă, Cîrciumaru, Ularu, Arcanu – Tudorache, R. Rădoi (min. 74 Milenovici), Apostol, Minciună (min. 64 Drăgotoiu)  – Şoşoi (min. 90 Dolcescu), Fotescu (min. 80 Siminic). Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Felicitari echipei Jiului.Bravo jucatorilor,antrenorilor,conducatorilor si galeriei.Un egal echivalent ca o victorie.Si din punctul meu de vedere pe langa punctul castigat ami castigat si multe alte lucruri importante pentru viitorul echipei.Traim intr-o tara plina de mistere in care-i tot mai greu sa fii…Mister.A fost prima deplasare gandita sa jucam X,iar Trofin a fost MISTER.

  • cioara spune:

    bravo jiul rovinari. FELICITARI BAIETILOR, dar si tie TROFIN. Multa bafta si cu ACU ARAD. Aratati oamenilor ca la jiul este seriozitate din toate punctele de vedere.

  • eu spune:

    hai jiul!

  • ssss. spune:

    De retrogradare am scapat,obiectivul celor doua conduceri sa realizat,dar nu trebuie sa ne oprim pentru ca greul deabia acum incepe.Personal cred ca trebuie chiar de azi si cu cele trei etape ramase sa incepem pregatirea noului an competitional.Conducatorii,antrenorii sa uite tot ce-a fost,si cu notite zilnice sa creioneze ce, cum si cu cine incepem noul razboi.Altfel jucatorii vor intra in vacanta.

  • ssss. spune:

    Am profitat de fiecare litera sai laud si pe conducatori si pe antrenori.Am spus ca sunt oameni potriviti la locul potrivit si am mai spus ca nu sunt eu in masura sa le dau eu sfaturi.Ei bine ,sunt convins si sunt siguri ca domniile lor stiu : daca te temi ca gresesti nu vei incerca niciodata.Daca vom fi mai uniti pentru-un tel comun si vom imbina interesul personal cu cel colectiv si obiectivul…

  • ssss. spune:

    Trofin are calitati si poate devenii un antrenor si mai bun,daca va fi 1.MAI DUR,in educarea jucatorului in spiritul ca trebuie pretuit grupul inaintea orcarei individualitati.2.MAI BUN,sunt destui jucatori emotiv,pe care trebuie sa-i descopre,sa-i stimuleze, si sa-le dea incredere.3.Trofin,trebuie sa se comporte si sa-l trateze pe ultimul jucator,ca pe cel mai bun titular.Altfel…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.