RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCORINICA LIGA A III-A, SERIA A IV-a / Minerul Motru – Ghecon Lăpuşata

/ 20 mai 2010

Minerul Motru are nevoie de un parcurs perfect în ultimele trei jocuri pe care le mai are de disputa în acest campionat pentru a mai spera la salvarea de la o retrogradare ruşinoasă în campionatul judeţean.

Directorul Sportiv al motrenilor, Mihai Cernica, este încrezător în puterea echipei de a termina cu bine un sezon pe care nu vrea să-l mai trăianscă vreodată: “Ne trebuie victorie, nu doar la acest meci, ci la toate cele trei pe care le mai avem de jucat, în cel de-al patrulea având asigurate cele trei puncte cu Juventus Bascov după ce s-au retras. Asta e situaţia, trebuie să batem tot până la finalul campionatului. Echipa a început să joace, păcat însă că s-a întâmplat asta aşa de târziu. Sperăm să nu fie totuşi prea târziu”. Cernica mai spune că cel mai dificil va fi meciul din etapa viitoare, cel din deplasare de la Craiova, dar jucătorii echipei sale trebuie să fie atenţi la fiecare meci pentru a evita dezastrul: „Cu 47 de puncte eu cred că ne vom salva, asta dacă nu vor interveni rezultate neprevăzute. Cel mai greu meci va fi cel din deplasare cu Prometeu Craiova, pentru că nu cred că ne vom mai încurca pe teren propriu. Orice punct pierdut acum duce la o situaţie gravă”.

Aşa cum Pandurii mai speră la salvarea de la retrogradare pe criteriul administrativ, Mihai Cernica spune că şi Minerul Motru ar putea beneficia de imposibilitatea unor echipe ce vor termina deasupra liniei să continue la nivelul ligii a III-a: „Sunt, ca şi la Liga I, şanse ca şi echipele de sub linie să rămână în acelaşi eşalon. Sunt multe probleme la unele echipe. La noi în serie sunt probleme mari, din câte am înţeles, la FC Argeş II. Cu toate acestea nici nu vreau să mă gândesc că am putea ajunge în această situaţie, să stăm la mîna altora”, a mai declarat directorul sportiv al Minerului Motru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.