RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar Chibulcutean, Cardoso, Stanca şi Mingote mai sunt doriţi la Pandurii

/ 18 mai 2010

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, s-a declarat principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns echipa cu o etapă înaintea finalului de campionat şi a anunţat care sunt, în linii mari, planurile de viitor ale clubului târgujian.

Condescu spune că şansele de salvare de la retrogradare pe criteriu sportiv s-au diminuat considerabil, aşa că a alcătuit şi un plan pe care echipa să-l urmeze în liga secundă: „Nu este o tragedie să faci un pas înapoi pentru a analiza toate greşelile făcute, să ne reorientăm, să facem o echipă tânără de perspectivă şi să avem ca obiectiv revenirea în primul eşalon fotbalistic al ţării”, a declarat preşedintele Pandurilor. Acesta a precizat că doar patru jucători din actualul lot vor juca în liga secundă: „În afară de patru jucători, care vor fi opriţi în B, ceilalţi componenţi care nu finalizează contractul vor juca în campionatul judeţean, acolo unde vom înscrie o echipă. La final de contract este Raskovic, căruia nu-i prelungim contractul. Niciunul din jucători nu are vreo ofertă, iar la cum au evoluat în acest retur cei care cred că vor fi luaţi de alte echipe au şanse mici. Ne-am bucura dacă vor contribui cu aceşti bani din transferurile lor la bugetul cu care vom ataca promovarea”, a mai spus Condescu.

Cei patru jucători pe care Condescu îi vrea în continuare la Pandurii sunt portarii Mingote şi Stanca şi fundaşii Chibulcutean şi Cardoso, jucători pe care i-a declarat netransferabili pentru că în jurul lor doreşte să creeze echipa cu care gorjenii să atace repromovarea, ceilalţi jucători urmând a proven din rândurile echipei care acum se află pe primul loc în seria a V-a a Ligii a III-a.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.