RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii A de la Pandurii au terminat campionatul pe locul 1

/ 17 mai 2010

Juniorii Republicani A ai Pandurilor au terminat campionatul pe locul I în seria a 7-a calificându-se la pas pentru turneul zonal.

Elevii lui Eugen Pădureanu, care au terminat anul trecut pe locul patru turneul final la juniori B, ratând de puţin o clasare pe podium, au încheiat sezonul cu o victorie cu 3-0 cu CN GIB Mihăescu Drăgăşani.

Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu va face demersurile necesare pentru a primi organizarea turneului de zonă: „Această echipă, şi este bine de ştiut că jucătorii ei sunt cu un an mai mici decât categoria la care participă, este una care merită interesul nostru. Tot la ei mai pot juca şi Avrămescu şi Inclănzan, juniori născuţi în 1991. Vom face toate eforturile pentru a le oferi posibilitatea de a juca turneul de zonă chiar la Târgu Jiu, pe stadionul „Municipal”. Sunt copii pe care îi creştem, îi urmărim şi pe care îi dorim cât mai curând gata să facă pasul spre echipa mare”, a declarat Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor.

Clasament final seria a 7-a, Juniori Republicani A

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.