RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păcurar: “Nu mai avem de ce să fim crispaţi”

/ 13 mai 2010

Alex Păcurar crede că tocmai situaţia aproape fără ieşire în care se află Pandurii ar putea fi cheia salvării de la retrogradare.

Mijlocaşul Pandurilor este de părere că echipa nu mai este atât de apăsată de stresul rezultatelor, iar acest lucru ar putea avantaja Pandurii în lupta cu celelalte echipe: “Nu mai avem nimic de pierdut. Nu mai avem de ce să fim crispaţi sau să avem emoţii pentru că aşa ne facem mai mult rău. Să fim relaxaţi şi să privim cu încredere următoarele două meciuri. Matematic vorbind mai sunt şanse. Trebuie să câştigăm cu Timişoara, iar dacă ne ajută şi alte rezultate avem şanse mari să evităm retrogradarea”, a declarat Alex Păcurar. Acesta recunoaşte că după plecarea lui Cârţu atmosfera din vestiar s-a schimbat, dar spune că abia după partida cu FC Timişoara se poate spune dacă a fost bine sau nu: ”Vedem la meciul de luni dacă s-a schimbat ceva. Atmosfera este ceva mai relaxată”, a mai adăugat căpitanul Pandurilor.

Absent de pe gazon o bună bucată de vreme în acest retur, Păcurar a revenit de două etape, însă doar în postura de rezervă, el fiind folosit în finalurile partidelor cu Poli Iaşi şi Rapid. Jucătorul Pandurilor nu se simte pregătit 100%, aşa că este posibil ca şi la ultimele două partide din acest sezon să fie în lot tot în calitate de rezervă: “Am lipsit aproape două luni, nu ştiu dacă pot juca 90 de minute. În cele două meciuri în care am intrat am simţit pe pielea mea că nu sunt 100% pregătit. Dacă se va apela la serviciile mele o să încerc să fac totul ca să îmi ajut echipa”, a mai spus Păcurar.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.