RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii Energiei se pregătesc cu gândul la cupă

/ 13 mai 2010

Handbaliştii de la Energia se pregătesc în aceste zile la Târgu Jiu pentru o ultimă lovitură în acest sezon. După ce au terminat pe un nesperat, la începutul sezonului, loc trei în Liga Naţională, acum visează şi la Cupa României, competiţie care se va desfăşura săptămâna viitoare, sub denumirea „Cupa Ligii Naţionale”, la Braşov.

Tehnicianul Vasile Stângă consideră că echipa sa a prins un culoar bun, de care trebuie să profite la maxim: “Primul meci va fi cel mai greu, după părerea mea, Bucovina Suceava jucându-şi la acest turneu şi ultima carte pentru o cupă europeană în acest sezon. Ar urma, foarte probabil, un meci cu cei de la Reşiţa, o echipă care nu mai este de speriat în acest moment, iar după aceea, finala, un joc în care este posibil orice. Băieţii trebuie să tragă de ei. Mai sunt doar trei meciuri, dar ce meciuri! Meciuri care-ţi pot aduce în palmares un trofeu!”, a declarat Vasile Stângă despre ultimul obiectiv pe care Energia îl mai are în acest sezon.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.