RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Bejinariu: “Trebuie să credem în şansele pe care le mai avem”

/ 13 mai 2010

Uns în postura de antrenor principal al Pandurilor pentru acest final de campionat, Florin Bejinariu vrea ca şi fotbaliştii pe care-I are în lot să creadă în şansele echipei de a se salva de la retrogradare.

Secund la Pandurii în timpul mandatelor lui Săndoi, Neagoe, Cârţu şi Ciobotariu, Florin Bejinariu spune că principala sa misiune este aceea de a insufla jucătorilor încrederea că echipa mai poate întoarce soarta acestui campionat în ultimele două meciuri ale sezonului: “E o şansă care mi s-a acordat dar, în acelaşi timp, şi o mare responsabilitate. Misiunea mea este să recapacitez echipa şi să obţin două victorii. Există şanse teoretice, dar atâta timp cât ele există trebuie să credem în ele şi să insuflăm şi fotbaliştilor acest lucru”, a declarat Bejinariu la prima sa conferinţă de presă în calitate de antrenor principal al gorjenilor. Acesta mai spune că Pandurii sunt obligaţi în acest moment să-şi schimbe strategia de joc, singura cale ce poate aduce echipei două victorii fiind cea a atacului: “Sper ca în jocul cu Timişoara să ne descătuşăm, să reuşim să marcăm pentru că numai golurile ne ţin în viaţă. Nu mai e nimic de pierdut. Există un singur motto: victoria. Suntem obligaţi să adoptăm un stil ofensiv”, a mai spus noul principal al gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.