RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: „Nu trebuie să lăsăm lucrurile să se răcească”

/ 8 mai 2010

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, spune că performanţa reuşită de echipa gorjeană în acest sezon este una deosebită, dar nu trebuie să rămână singulară.

Gore Popescu este de părere că de acum pretenţiile vor creşte, iar performanţele trebuie să fie depăşite în sezonul viitor: „Sper ca această performanţă să ne oblige să ridicăm ştacheta şi la anul să avem un parcurs cât mai lung în Cupă oricare ar fi EHF sau Cupelor. E cea mai bună performanţă a unei echipe de club din judeţ. Acum patru ani am fost pe locul 4, acum suntem pe 3 şi sper să fim mai sus”, a declarat preşedintele gorjenilor. Acesta este de părere că acum este momentul în care toate forţele implicate în promovarea mişcării handbalistice gorjene trebuie să se aşeze la masa discuţiilor pentru a pune la punct strategia pentru sezonul viitor: „Începând din acest moment începem discuţiile cu acţionarii. Nu trebuie să lăsăm lucrurile să se răcească. Începe perioada de transferuri, iar fiecare jucător se gândeşte unde să-şi continue activitatea, ori aici ori în altă parte, şi avem obligaţia ca după Cupă să avem un răspuns la această întrebare, dacă vrem şi putem să facem o altfel de performanţă”, a mai spus Gore Popescu imediat după finalul meciului câştigat în faţa celor de la Universitatea Cluj, cel care a urcat Energia pe locul trei în clasamentul final al Ligii Naţionale.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.