RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii şi Poli Iaşi, surprizele neplăcute ale campionatului

/ 4 mai 2010

Chiar dacă şi Pandurii şi Poli Iaşi au început sezonul cu ambiţii şi planuri mari, finalul de sezon le găseşte luptându-se din răsputeri, cu şanse destul de mici, pentru salvarea de la retrogradare.

Antrenorul Pandurilor se fereşte a spune care dintre cele două echipe porneşte cu prima şansă, dar spune că ambele au deziluzionat, cu un plus pentru echipa moldoveană, reprezentantă a unui oraş mult mai mare: „Şi Pandurii şi Poli Iaşi sunt nişte surprize neplăcute ale fotbalului românesc şi nu aveau voie să fie la retrogradare. Un oraş de o asemenea valoare şi mare cum e Iaşiul nu are voie să aibă echipa ani de zile la retrogradare. Măcar noi suntem Târgu Jiul, suntem mai mici, e un oraş mic şi suntem de mai puţin timp în Liga I. Dar din punctul meu de vedere, al omului de fotbal, analizând loturile pe care le au ambele echipe, nu aveau voie să fie acum la retrogradare”, a declarat Sorin Cârţu înaintea meciului direct dintre Pandurii şi Poli Iaşi.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    Toata conducerea celor de la pandurii sa-si dea demisia .!! nu sunt in stare sa aduca jucatori de doamne ajuta .!! tin la echipa toate petardele. cum ar fi stromajer.!murgan.ghindeanu. arrieta.nalati . etc. !!! luati ma de la pandurii 2 si bagatii in teren. nu mai aduceti toti bananierii si toate petardele de prin alte tari .!! deaia se duce fotbalul romanesc de rapa. !!! jucatori la nationala 0.!! inport extern 100% ~! doar craiova are doar cativa straini in lot. !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.