RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia joacă în ultima rundă cu medaliile de bronz pe masă

/ 2 mai 2010

Trupa lui Vasile Stângă a câştigat, la limită, pe terenul formaţiei U Poli Izometal Timişoara, scor 27-26, în penultima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin şi a revenit pe locul trei al clasamentului.

Gorjenii trebuie să mulţumeacă echipei U Bucovina Suceava care şi-a apărat corect şansele şi a învins pe Ştiinţa Bacău, scor 28-27, joc din cadrul aceleiaşi runde. “Bine că am bătut. Şi Timişoara a jucat bine, a fost un meci bun. Contează victoria. Terminăm pe locul trei cu condiţia să batem vineri Universitatea Cluj. Mă bucur că Suceava a fost echipa pe care o ştiu, că joacă”, a declarat preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu.

Gruparea gorjeană a făcut un meci slab la Timişoara, dar şi-a atins scopul. „Era să mor pe bancă de inimă. Noi am jucat slab, acesta este adevărul. Am învins, sunt mulţumit de rezultat, nu şi de joc. Timişoara a avut o determinare mare, a jucat cu ambiţie şi mai dur. Şi acum arbitrajul a stricat meciul pentru că nu a dat eliminări când trebuia. Asta e, bine că am învins. Oricum, am condus tot timpul, pe final am avut şi trei goluri dar gazdele au revenit la un gol”, a declarat tehnicianul Energiei, Vasile Stângă.

Cu o etapă înainte de final, Energia a acumulat 33 de puncte în timp ce Ştiinţa Bacău a rămas cu 32 de puncte, formaţia gorjeană având nevoie de victorie, acasă, cu U Transilvania Cluj pentru a-şi adjudeca, în premieră, medaliile de bronz.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • laurentiu spune:

    FELICITARI !!!

    Vineri sa fie sala plina ca sa le multumim cum se cuvine.

    Apropo…se stie le ce ora?

  • EnergiAAA spune:

    Inca nu se stie ora…Cand o sa aflu o sa postez..Dar la handbal lumea nu prea incurajeaza echipa si nu stiu de ce ! ?

    • eu si celalalt spune:

      de obicei handbalul joaca la ora 18.sambata. 90 la suta sigur.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.