RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga a III-a, seria a V-a / Jiul Rovinari şi-a consolidat poziţia a şaptea

/ 1 mai 2010

Jiul Rovinari a obţinut încă un succes pe noua arenă “Tineretului” inaugurată recent, de această dată şcolarii” din Reşiţa fiind în postura învinsei. Deşi jocul a curs într-o singură direcţie, spre poarta bănăţenilor, gorjenii au avut emoţii pentru cele trei puncte după ce oaspeţii au punctat la singura oportunitate.

Romeo Rădoi a deschis scorul în minutul 10 iar Şcolar Reşiţa a egalat prin Suru în minutul 34, acesta profitând de o gafă a apărătorilor gorjeni. Portarul Jiului, Milenovici a ieşit la o minge în marginea careului s-a ciocnit cu fundaşul central Ularu iar Suru a profitat şi a marcat în poarta goală. Milenovic, afectat de probleme familiale, mama sa fiind grav bolnavă, nu a mai continuat după pauză, lăsându-i locul veteranului Voinea. Jiul a reuşit să înscrie în minutul 75 prin Şoşoi şi să obţină cel de-al cincilea rezultat pozitiv consecutiv. “Milenovici a greşit o minge uşoară, dar îl înţelegem, mai ales că ştim prin ce trece, mama sa fiind bolnavă. Are calităţi şi îi vom da credit în continuare. A fost cel mai bun meci al nostru din acest an, am pasat, am ratat multe ocazii. Fotescu a avut o bară, a ratat singur cu portarul. Golul a fost singura loc ocazie de a înscrie”, a punctat antrenorul secund al Jiului, Gabi Răscol pentru www.sportingorj.ro.

Jiul Rovinari se menţine pe locul 7 în seria a V-a, cu 35 de puncte acumulate din 24 de partide.

Jiul Rovinari – FC Şcolar Reşiţa 2-1

Au marcat: R. Rădoi (min. 10), Şoşoi (min. 75) / C. Suru (min. 34)

Jiul: Milenovic (min. 46  Voinea) – Traşcă, Cîrciumaru, Ularu, Arcanu – Minciună (min. 65 Lupu), R. Rădoi, Apostol, Tudorache – Fotescu (min. 78 Siminic), Şoşoi (min. 89 Dolcescu).

Antrenor Cătălin Trofin.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.