RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCORINICALIGA A III-A, SERIA A IV-a / CS Minerul Motru – SC FC U Craiova SA II

/ 29 aprilie 2010

Aflată în zona retrogradării, Minerul Motru nu mai are voie să facă paşi greşiţi acasă în acest sezon pentru a se menţine în Liga a III-a. Satelitul „Universităţii” Craiova, penultima clasată, nu ar trebui să le pună mari probleme minerilor la Motru reuşind doar o victorie în deplasare în acest sezon.

Locul 16 ocupat de Minerul Motru în acest moment arde, gorjenii fiind practic retrogradaţi. Pentru a  păstra şanse de salvare, motrenii au nevoie de un parcurs perfect acasă până la final dar trebuie să obţină puncte şi în deplasare. „În mod normal, dacă am câştiga toate meciurile de pe teren propriu şi pe cel din deplasare cu Juventus Bascov am aduna 15 puncte. Cu cele 30 pe care le avem am face 45 de puncte, iar eu cred că e greu să retrogradezi cu o aşa zestre. Totuşi sperăm să nu ne forţeze rezultatele celorlalte meciuri să trebuiască sa facem mai mult decât atât. Norocul nostru este că putem întoarce uşor rezultatele directe cu contracandidatele noastre pentru că la finalul campionatului este posibil să conteze şi aceste rezulatate directe” a declarat pentru www.sportingorj.ro, directorul sportiv al Minerului, Mihai Cernica. Minerul Motru a realizat şi două transferi în această perioadă, aducând doi fotbalişti cu experienţă. „Fane Nanu încearcă acum să schimbe ceva la echipă, dar nu se pot schimba foarte multe în acest moment, la jumătatea returului. Mai mult poate umbla la mentalitatea jucătorilor, pentru că de antrenamente de încărcare nu poate fi vorba acum. Am mai înregistrat pe ultima sută de metri încă două transferuri. Este vorba de doi jucători cu experienţă care, sperăm noi, ne vor ajuta să trecem peste acest moment dificil. L-am luat pe mijlocaşul lateral Ionuţ Chirciu, de la Dacia Mioveni, şi pe Irinel Ioniţă, de la Adunaţii Copăceni, un mijlocaş coordonator care a mai trecut pe la noi” a mai declarat Cernica.

Jocul Minerul Motru – SC FC U Craiova SA II are loc vineri, de la ora 17.00,  pe stadionul Minerul şi este condus la centru de Ludovic Uihelyi din Lugoj autat de Maria Sima (Rm. Vâlcea) şi Andrada Aloman (Timişoara).

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.