RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor juca miercurea viitoare cu Poli Iaşi

/ 27 aprilie 2010

Considerat de mulţi drept un meci cât un campionat, meciul Pandurilor cu Poli Iaşi va face parte dintr-o etapă intermediară şi a fost programat de Liga Profesionistă de Fotbal a se disputa miercurea viitoare.

Programarea este una favorabilă Pandurilor, elevii lui Sorin Cârţu beneficiind de două zile în plus faţă de adversar, în etapa ce precede întâlnirea directă gorjenii urmând a juca vineri cu Gloria Bistriţa în vreme ce Poli Iaşi va juca duminică în compania celor de la Gaz Metan Mediaş, cele două zile contând destul de mult pentru odihna şi refacerea jucătorilor, dar şi pentru pregătirea propriu-zisă a meciului, unul capital pentru ambele formaţii.

După 29 de etape, Pandurii şi Poli Iaşi sunt colege de suferinţă în subsolul clasamentului ocupând locuri retrogradabile. Pandurii au avantaj de un punct în faţa moldovenilor, însă pentru a trece de linia supravieţuirii în Liga I nu are voie să rateze victoria în partida cu Poli Iaşi, preferabil una la două goluri diferenţă, Poli Iaşi câştigând meciul din turul campionatului cu 1-0.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.