RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu laudă Gloria Bistriţa pentru parcursul din retur – VIDEO

/ 27 aprilie 2010

Cârţu laudă Gloria Bistriţa înaintea meciului direct din campionat şi spune că în acest sezon, dar în special în meciurile din retur, echipa ardeleană a reuşit să alunge ei suspiciunile care planau în jurul ei atunci când venea vorba despre felul în care reuşeşte să-şi atingă obiectivele.

Tehnicianul Pandurilor spune despre Gloria Bistriţa că are o echipă solidă care şi-a adunat punctele jucând fotbal:

Continuând ideea în care a comparat situaţia actuală a Pandurilor cu cea a unei sesiuni de examene, Cârţu a declarat că şi un rezultat de egalitate ar putea mulţumi, în anumite condiţii, echipa sa:

În turul campionatului Pandurii şi Gloria Bistriţa au remizat la Târgu Jiu, scor 1-1, oaspeţii deschizând scorul prin Keita în prima repriză, în vreme ce Tilincă reuşea să restabilească egalitatea cu şase minute înainte de final. Cu cinci etape înaintea finish-ului Gloria Bistriţa ocupă locul 10, cu 34 de puncte, în vreme ce Pandurii sunt abia pe 15, cu 29 de puncte şi au nevoie disperată de puncte pentru a evita retrogradarea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.